ARAPAHO

COUNTRY DANCERS VZW

 
 

 

Graag verwelkomen wij U op onze website.

Bedankt voor uw interesse in onze vereniging. Het is altijd leuk te lezen dat mensen nog graag willen Country Line dansen.De

Arapaho CD is geen grote club en we hebben ook niet de intentie noch de plaats om een mastodont te worden. We verkiezen voor een kleinschalige werking met een niet al te grote groep maar we proberen vooral een groep vrienden te zijn waar iedereen welkom is en iedereen zich thuis kan voelen.

Interesse - probeer eens een les mee te volgen ...en U zult merken, Country Line Dance is leuk

Wij geven les op maandag avond van 19H00 tot ± 21H30:
 

Wenst U eventueel te starten verzoeken wij U om ons eventueel te contacteren via Email to Arapaho CD of even binnen te springen tijdens onze lesdagen

Onze cursussen lopen gewoon door, het is niet dat wij met regelmaat nieuwe cursussen opstarten, wenst er iemand met Country Line Dance te starten nemen we de persoon graag mee op in de groep.

 

U hoeft zeker geen uitmuntende fysieke conditie te hebben, deze helpen wij U graag mee op te bouwen, we dansen graag voor het plezier en maken er zeker geen competitie van.

Ik nodig U graag uit op onze lesavonden dan kan U "live" een country les volgen, en aansluitend  beslissen of het wel dan niet uw interesse geniet.

Wij dansen in Haasdonk, Poerdam 3 - dit is het lokaal van de Nachtvlinders aan de parking van het voetbalplein in Haasdonk.

Onze contact gegevens kan U verder op onze website terugvinden.

Met vriendelijke Country groet

Patrick       

Voorzitter Arapaho CD

 

In Memoriam Willy Vermont

 

PS.

Leden komen, leden gaan, dat is zo voor elke vereniging, ook bij ons, er zijn weinig “regels” binnen onze club, we vragen enkel loyaliteit tegenover Arapaho, en aanvaarden/hebben daarom enkel leden die alleen bij onze club dansen, misschien een rare regel maar ééntje die we in het leven geroepen hebben door onze ervaring met een vorige club.  Hierdoor weigeren wij tot mijn spijt alle dansers die bij meerder clubs aangesloten zijn.